Related Posts with Thumbnails

U follow i Follow

DIMAKLUMKAN... SAYA DAH PENCEN AMBIK GAMBAR PENGANTIN.. TERIMA KASIH..

Haji Ariffin & Nik Noraini

|



Kepada ahli keluarga Tuan Haji Ariffin, anda boleh melayari album penuh beliau melalui link ini, sila klik ALBUM PENUH

NAZRIN & MAZWATI

|




Daud & Liza

|







Sepanjang pengalaman mengambil gambar kahwin, ini adalah pasangan paling periang pernah saya temui. Tengoklah senyum si Liza sampai ke pipi, ini pun gambar yang dah di 'sensor'. Selamat pengantin baru dari muharowang picture.

MAJLIS MENYAMBUT MENANTU

|


MASRI & WANIE

|




MAJLIS PERKAHWINAN MASRI & WANIE
LOKASI : KG. KUBANG GOLOK, BACHOK, KELANTAN.
TARIKH : 29 NOVEMBER 2009

MAJLIS PERTUNANGAN MIZI & NOREEN

|


Gambar kat atas ni bukan pegang betul-betul, baru bertunang mana boleh buat cam tu, haram tau. Gambar di atas sekadar super impose. Sorry jurugambar tak dapat hadir sama, sekadar mewakilkan isteri. untuk shoot dengan kamera kompak sahaja. Satu kamera yang biasa buat cari makan rosak, satu lagi ada job kat tempat lain. Walaubagaimana pun, TAHNIAH buat pasangan Mizi dan Noreen. Doa saya, semoga anda berdua cepat-cepat naik pelamin.






BERMAIN DENGAN PHOTO

 

©2009 Muharowang Picture (WEDDING PHOTOGRAPHER) | Template Blue by TNB