Related Posts with Thumbnails

U follow i Follow

DIMAKLUMKAN... SAYA DAH PENCEN AMBIK GAMBAR PENGANTIN.. TERIMA KASIH..

MAJLIS PERTUNANGAN MIZI & NOREEN

|


Gambar kat atas ni bukan pegang betul-betul, baru bertunang mana boleh buat cam tu, haram tau. Gambar di atas sekadar super impose. Sorry jurugambar tak dapat hadir sama, sekadar mewakilkan isteri. untuk shoot dengan kamera kompak sahaja. Satu kamera yang biasa buat cari makan rosak, satu lagi ada job kat tempat lain. Walaubagaimana pun, TAHNIAH buat pasangan Mizi dan Noreen. Doa saya, semoga anda berdua cepat-cepat naik pelamin.






0 Pandangan:

BERMAIN DENGAN PHOTO

 

©2009 Muharowang Picture (WEDDING PHOTOGRAPHER) | Template Blue by TNB